Zonnepanelen
& thuisbatterij

neem contact op voor uw  project

DADO Systems is uw partner voor de installatie van zonnepanelen

 

Waarom installatie door DADO Systems?

Bij DADO Systems verzorgen we uw zonne-installatie van A tot Z, inclusief begeleiding bij de premieaanvraag en aanmelding bij Fluvius. Onze installatieteams zorgen ervoor dat uw zonnepanelen binnen 12 weken na bestelling geïnstalleerd zijn.

Bovendien bieden we u een éénmalige werkgarantie van 15 jaar en gratis reinigingsbeurten om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw zonne-installatie.

 

Verlaag uw energierekening

Met een zonne-installatie van DADO Systems profiteert u niet alleen van gratis zonne-energie, maar ook van fiscale voordelen en energie-onafhankelijkheid. Dit helpt u uw energiefactuur te verlagen en bespaart u op lange termijn veel geld uit.

dado systems zonnepanelen en thuisbatterij

Een groene toekomst begint bij uw huis

Door te kiezen voor duurzame energie, zoals zonne-energie, draagt u bij aan een groene toekomst voor ons allemaal. Met zonnepanelen verkleint u uw ecologische voetafdruk en verhoogt u daarnaast de waarde van uw woning.

Voldoe aan de wettelijke milieunormen

Met de huidige EPB-eisen is het wettelijk verplicht om hernieuwbare energie op te wekken bij bijna-energieneutrale huizen. Door te kiezen voor zonnepanelen van DADO Systems voldoet u aan deze milieunormen en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.

Verzorging van A tot Z door DADO Systems

Z
Begeleiding bij de premieaanvraag

Wij nemen al het administratieve werk voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van de voordelen van zelf-opgewekte energie. Onze deskundige medewerkers begeleiden u bij de premieaanvraag, zodat u kunt profiteren van de beschikbare subsidies en premies.

Z
Begeleiding bij de aanmelding

Onze medewerkers zorgen ervoor dat de aanmelding van uw zonne-installatie bij Fluvius soepel en foutloos verloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp.

Z
Installatie binnen 12 weken

Bij DADO Systems doen we er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Binnen 12 weken na uw bestelling komt één van onze installatieteams uw zonnepanelen plaatsen. Zo kunt u snel genieten van uw besparingen op energiekosten.

Z
Éénmalige werkgarantie van 15 jaar
Wilt u dakwerken uitvoeren, maar liggen uw zonnepanelen in de weg? Geen probleem. Onze techniekers komen éénmalig gratis uw zonnepanelen demonteren en na de dakwerken terug monteren. Zo kunt u zich volledig concentreren op de uitvoering van de dakwerken, zonder u zorgen te maken over uw zonnepanelen.
Z
Inplanning van reinigingsbeurten

Bij DADO Systems zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen altijd in topconditie blijven. Daarom bieden we u een reinigingsbeurt aan om de 2 jaar. Zo kunt u optimaal blijven profiteren van uw zonnepanelen.

DADO Systems thuisbatterij:
Triple Power batterij is een flexibele, praktische, krachtige oplossing voor energieopslag

SolaX Power

SolaX Power is verheugd om de compatibiliteit met de nieuwe Triple Power hoogspanningsaccu-oplossing aan te kondigen. Triple Power, ontworpen en vervaardigd door SolaX, biedt een NIEUW 5,8 kWh-model aan dat in serie kan worden geïnstalleerd met maximaal 4 batterijen, waardoor 23 kWh opslag mogelijk is. De nieuwe Triple Power omvat de allernieuwste LFP-technologie die zorgt voor veel veiligere installaties met grotere temperatuurtoleranties. Met een garantie van 10 jaar en een ontladingsdiepte van 90% is de nieuwe Triple Power-batterij een flexibele, praktische en krachtige oplossing voor energieopslag.

Bel ons voor zonnepanelen

FAQ

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van uw energieverbruik en de beschikbare ruimte op uw dak. Het is belangrijk om te weten hoeveel elektriciteit u verbruikt om het juiste aantal zonnepanelen te bepalen. Een ervaren installateur kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen gaan gemiddeld 25 tot 30 jaar mee. Na verloop van tijd neemt de opbrengst van de panelen wel af. De meeste fabrikanten garanderen dat de panelen minstens 80% van hun capaciteit behouden gedurende 25 jaar.

Zijn zonnepanelen onderhoudsintensief?

Zonnepanelen vereisen weinig onderhoud. Het is belangrijk om ze regelmatig schoon te maken, omdat vuil en stof de opbrengst kunnen verminderen. Maar dit kan gemakkelijk worden gedaan met een zachte borstel en water. Het is ook raadzaam om de bekabeling en omvormer te laten controleren door een professional.