Electiciteit

neem contact op voor uw  project

Elektriciteitswerken door DADO Systems: de juiste partner voor uw project

Een goede elektrische installatie is van cruciaal belang voor uw woning of bedrijf. Het voorziet u van energie voor essentiële dagelijkse benodigdheden, zoals verlichting, verwarming, koken, wassen en beveiliging. Bij een elektrische renovatie of plaatsing van een nieuwe installatie is het dan ook belangrijk om de juiste partner te kiezen. DADO Systems is de ervaren elektricien die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van elektriciteit voor bedrijven en particulieren in regio’s zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Wilrijk, Kontich en Hove.

Als ervaren elektricien weten wij dat de veiligheid van u en uw gezin of werknemers op de eerste plaats komt. Daarom zorgen wij ervoor dat elk kabeltje en ieder stopcontact correct geplaatst en aangesloten wordt. In de eerste fase van uw project komt een gespecialiseerde elektricien bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis hiervan werken wij een voorstel uit dat aan alle verwachtingen voldoet. Als er een akkoord is bereikt, maken wij met u een sluitende afspraak om de werken aan te vatten.

Gedurende de hele uitvoering van de werken blijven wij beschikbaar voor opmerkingen of eventuele aanpassingen. Zo garanderen wij dat u als klant aan het einde van de werken 100% tevreden bent. Kies voor DADO Systems als partner voor uw elektriciteitswerken en geniet van een veilige en betrouwbare installatie.

Elektriciteitskeuring: vertrouw op DADO Systems voor uw veiligheid

Belangrijk

Sinds 10 maart 1981 moeten alle elektrische installaties in woningen voldoen aan het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (A.R.El.). Voorheen gold deze reglementering alleen voor nieuwe installaties in nieuw- of vernieuwbouw. Tussen 1982 en 1992 werden meer dan 600.000 installaties volgens deze reglementering gerealiseerd en gecontroleerd door een keuringsorganisme.

Maar vanaf nu moeten ook oude installaties aan deze elementaire veiligheidsnormen voldoen. Dit is vooral belangrijk omdat oude installaties vaak gevaarlijk kunnen zijn. Let wel op, deze verplichting is nogal relatief en geldt alleen als men vraagt om het vermogen van de meetgroep te verhogen.

Als u twijfelt over de veiligheid van uw elektrische installatie, kunt u een elektriciteitskeuring laten uitvoeren door DADO Systems. Wij zijn de specialisten in elektriciteitswerken en keuringen en zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de reglementering en veilig is voor u en uw gezin. Neem contact met ons op en geniet van een gemoedsrust in uw woning.

Bel ons voor een Electriciteiskeuring

dadosystems zekeringspaneel

Maak uw elektrische installatie toegankelijk voor de keuring met Dado Systems

Bij een keuring van uw elektrische installatie is het van groot belang dat deze toegankelijk is. Zo kan de keurder alle nodige controles uitvoeren om de veiligheid te garanderen. Naast de toegankelijkheid dient u ook een eendraadsschema en een situatieschema met de juiste plaats van alle componenten voor te kunnen leggen. Geen zorgen, DADO Systems zorgt ervoor dat u alles bij de hand hebt voor een succesvolle keuring. Wij zorgen voor een toegankelijke installatie en leveren de nodige schema’s, inclusief de juiste plaats van borden, verbindings-, aftak- en wandcontactdozen, lichtpunten en schakelaars. Vertrouw op Dado Systems voor een veilige en probleemloze keuring van uw elektrische installatie.

dadosystems meter

Vakkundig advies en precisie werk door Dado Systems

DADO Systems streeft naar perfectie in vakwerk. Wij bieden vakkundig advies en voeren het werk met precisie uit. Bij DADO Systems kunt u terecht voor verschillende soorten werken, zoals nieuwbouw, verbouwingen en deelrenovaties zoals badkamers en keukens. Ook bieden wij algemene elektriciteitswerken aan, zoals verlichting, parlo- en videofonie, telefonie, computernetwerken en alarminstallaties. Onze professionele vakman voert de werken uit met professionele gereedschappen en installeert hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Dado Systems houdt zich aan het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI-norm) voor al het uitgevoerde werk.

FAQ

Waarom een geldig keuringsrapport van elektrische installaties cruciaal ?

Bij de aankoop van een woning (appartement of huis) is het belangrijk om te weten of de elektrische installaties in orde zijn. De verkoper moet een geldig proces-verbaal van keuring kunnen voorleggen, dat ook vermeld staat in de notariële verkoopakte. Als er geen wijzigingen zijn aangebracht aan de installatie sinds de keuring, blijft het proces-verbaal 25 jaar geldig. Maar als de woning ouder is dan 25 jaar, is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan de elektrische installaties.

In elk geval moet de verkoopovereenkomst een keuringsrapport bevatten dat afkomstig is van een erkende instelling. Bij DADO Systems zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen van elektrische installaties voor woningen en bedrijven. Onze experts voeren een grondige controle uit en stellen een gedetailleerd rapport op dat voldoet aan alle wettelijke vereisten. Zo kunt u bij de aankoop van een woning gerust zijn dat de elektrische installaties in orde zijn. Contacteer DADO Systems voor meer informatie over onze keuringsservices.

OPLOSSING
Indien u twijfelt over de veiligheid van uw elektriciteit, aarzel dan niet een controle aan te vragen bij één van onze specialisten.