Over DADO Systems

Onze story

Uw betrouwbare partner sinds 1995 voor een uitgebreid gamma aan diensten

Dado Systems is een toonaangevend bedrijf gevestigd in Wilrijk dat zich specialiseert in de installatie van elektriciteit, sanitair en verwarming, schrijnwerk, isolatie, platte daken, en verschillende camera inspectietechnieken. Onze dienstverlening is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en wij staan steeds open voor nieuwe uitdagingen.

Onze vakkennis is onze grootste troef

Onze vakmannen zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Zij staan klaar om uw project van begin tot einde te realiseren en uw installatie vakkundig te installeren en af te werken. Of u nu kleine uitbreidingen of volledige installaties (residentieel en kmo) wenst, wij hebben de nodige ervaring en expertise om aan uw wensen te voldoen. Bovendien gaan wij ook herstellingswerken niet uit de weg.

Een betrouwbare partner voor al uw projecten

Dado Systems is een dynamisch bedrijf dat zich voortdurend blijft herscholen in nieuwe technieken en materialen. Zo kunnen wij ieder project vakkundig afwerken. Bovendien zijn wij erkend aannemer en kunnen wij de 6% BTW-tarieven aanrekenen voor huizen ouder dan 5 jaar.

Specialisten in nieuwbouw en renovaties

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, maar ook in renovaties. Of u nu uw huis wil renoveren of een nieuw pand wil bouwen, Dado Systems staat voor u klaar.

Een uitgebreid aanbod van comfortinstallaties en beveiligingssystemen

Ons aanbod is door de jaren heen gegroeid en we zijn uitgebreid naar comfortinstallaties, beveiligingssystemen en ventilatieoplossingen. U kunt bij ons terecht voor al uw elektriciteitswerken, schrijnwerk en meer. Wij werken met kwaliteitsvolle producten en streven steeds naar de juiste selectie in functie van uw installatie.

Een veilige werf dankzij ons BA4 certificaat

Ons hele equipe is houder van het BA4 certificaat. Dit certificaat staat garant voor veiligheid op uw werf en toont aan dat wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en voorschriften.

Wij bieden ook eigen plaatsingsdiensten of bouwbegeleiding, waardoor u steeds op ons kunt rekenen van begin tot einde van uw project.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor al uw installatieprojecten, dan bent u bij Dado Systems aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog en wij helpen u graag verder.